ニュース

ビストロレシャンソンに新しい味覚が訪れました

2016年5月11日

viand1柔らかな緑、晴れた空。2016年も春を迎え、ビストロレシャンソンに新しい味覚が訪れました。ビストロの新しいアラカルトメニューで、伝統的でクラシックなフランス料理をご賞味ください。

日替わりのセレクションは、お客様のさまざまなお好みに合うよう、バラエティ豊かに取り揃えました。また、前菜+メインディッシュ+デザートのセットでお得な価格です。便利な立地と気取らない雰囲気が魅力のレシャンソンは、銀座でのショッピングにエネルギーを補充するにも、東京のおしゃれなエリアで忙しい1日を締めくくるにも最適です。

毎日、前菜は温かいお料理2種類、冷たいお料理2種類からお選びいただけます。メインディッシュは4種類。お肉料理には、各種ソースを添えたクラシックなリブロース、ジューシーなラム、チキンがございます。ベジタリアン料理も毎日ご用意しています。

旬の食材は和食のポイント。世界的に有名な築地市場がホテルから徒歩数分の距離にあるというメリットは、日本近海で獲れる多彩な海の幸を使った毎日2種類のおすすめ魚料理に反映されています。

美味しい料理には卓越した素材だけでなく、職人の技と経験も必要です。ビストロレシャンソンのシェフの腕は秀逸。レオナルド・トディスコは、サウジアラビア王族の邸宅で10年間にわたって料理長を務めた後、台湾でアジア料理の腕を磨き、2012年に来日しました。世界の料理界における非常に幅広い経験は、ビストロレシャンソンのシンプルかつ洗練されたメニューに個性を与えています。1日のうちいつでも、どんな機会にも、極上のお食事をお楽しみください。

Leonardoビストロレシャンソンは、ランチタイムとして月曜から金曜の午前11時30分から午後2時30分、土曜と日曜は正午から午後3時まで営業。ディナータイムは午後6時から9時です。事前に予約されることをお勧めしますが、当日お問い合わせいただいて空席がある場合もございます。皆様のお越しを心よりお待ちいたします。

フランスのビストロ料理とは、家庭的で気さくなお店で楽しめる、シンプルで心あたたまるお料理です。

ご予約:http://restaurants.accorhotels.com/gb/restaurant-5701_R001-l-echanson-tokyo.shtml

 

A new dining experience at Bistro L’Echanson

Along with the arrival of fresh greenery and sunny skies, spring 2016 heralds a new dining experience at Bistro L’Echanson. A brand new a la carte menu features a daily selection of bistro classics, each created with a unique blend of French tradition and Japanese seasonal influences.

The menu changes daily offering a varied and mouth-watering selection of dishes to suit all tastes. Even better, each of the entrees, mains and desserts are offered at one set price, offering outstanding value for money. With its convenient location and relaxed ambience, Bistro L’Echanson is the perfect lunch venue in which to revitalise your Ginza shopping expedition, or a great way to end your busy day exploring Tokyo’s most elegant district.

Every day there is a choice of four appetisers – two hot and two cold. There are four main dishes every day. Meat dishes include a classic entrecote, succulent lamb, and chicken in a variety of classic sauces. There are also vegetarian dishes available every day.

Fresh seasonal produce is the hallmark of Japanese cuisine, and with the world-famous Tsukiji fish market just a few minutes walk from the hotel, this influence is most clearly seen in the two fish of the day choices, created to reflect the ever-changing bounty gathered each day from the seas around Japan.

Great cuisine requires not just the best ingredients but the skill and experience to prepare them. At Bistro L’Echanson, diners are in excellent hands. Chef Leonardo Todisco spent over a decade as head chef for one of Saudi Arabia’s royal households, refining his skills in Asian cuisine in Taiwan before arriving in Japan in 2012. His extraordinarily wide experience of world cuisine brings a unique touch to Bistro L’Echanson’s simple but beautifully crafted menu, offering a great dining experience at any time of day, and for any occasion.

Bistro L’Echanson is open daily from 11.30am until 2.30pm Monday to Friday for lunch, and 12 noon until 3pm on Saturday and Sunday. Dinner times are 6pm to 9pm. Pre-booking is recommended, but not always necessary so please check with us on the day. We look forward to welcoming you!

Book now – http://restaurants.accorhotels.com/gb/restaurant-5701_R001-l-echanson-tokyo.shtml