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Meet the new chef of Bistro de l’Echanson

2016年9月29日

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東京のオランダ大使館で10年間その腕をふるってきたステファン・フォーレイが、ビストロ レシャンソンのシェフに就任しました。これまで大使直属のシェフとして、財界の大物やオランダ・日本の政治家の舌を楽しませてきました。大使館での仕事を始めるまでは、パリのオテル・デ・クリヨンをはじめ、ミシュランの星を獲得した数々のレストランで経験を積んできました。

来日後、はじめは日航ホテルで腕を磨き、その後、姫路関西山の麓にあるレストランに移りました。この経験から、彼は日本の食材の美と豊かさを取り入れるようになりました。今日、彼のキッチンは花や植物を含め、地元で採れる旬の食材で溢れています。香り・食感・色彩で日本の四季を表現したフランス料理を得意としています。

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Stephane Foray, the new chef of Le Bistrot de l’Echanson joined Hotel Mercure Ginza after 10 years with the Dutch embassy in Tokyo. As personal chef of the ambassador, he many opportunities to cook for business leaders, and top Japanese and Dutch politicians,..

Before joining the embassy, he gained considerable experience in various starred restaurants, including the famous luxury Hotel du Crillon in Paris.

After coming to  Japan, he worked first at Hotel Nikko, before joining the kitchen of a restaurant located at the foot of  the Himeji-Kansai Mountains. This experience allowed him to discover the wealth and the beauty of natural Japanese produce.

Today, his cuisine is seasonal, based on fresh, local produce including  unique ingredients such as flowers or plants. He likes playing with perfume, texture and colors to create a refined French Cuisine , inspired by Japanese seasonal influences.

The new menu is here  – For reservations, click here